Catering

Wij zijn geopend!

Maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.
Zondag GESLOTEN

Ubbo Emmiusstraat 7, Groningen

Bestel makkelijk en snel via Thuisbezorgd!

Ons bezorg gebied is uitgebreid om onze producten te laten bezorgen.
Bijna in alle postcodes van de stad zijn nu bereikbaar!

Voor feestdagen, bruiloften en partijen kunt u bij ons bestellen.

Hapjes schalen en salades in verschillende soorten en maten is allemaal mogelijk. Geef uw voorkeuren, wij denken graag mee!

Heeft u iets te vieren, zijn er belangrijke gasten over de vloer of wilt u de lange vergadering smakelijk onderbreken zodat iedereen weer fris verder kan?

Een gezellige/smakelijke lunch kost veel tijd en energie. Dit nemen wij graag van u over!

Geef uw wensen telefonisch door en wij zorgen voor een perfecte maaltijd.

Bezorgen is mogelijk!

Hapjes schalen en salades!

Grandioos Groningen

De winter wil nog niet echt vlotten, maar daar trekt Danny Stienstra, uitbater van croissanterie La Provence aan de Ubbo Emmiusstraat zich niets van aan. Hij serveert ook in de zomermaanden gewoon erwtensoep. Hij verkoopt zo’n 75 koppen snert per week. “Niet omdat het winter is, maar omdat het lekker is”, staat er op het bord bij de croissanterie. “Klanten begonnen erom te vragen toen het snikheet was. Ik heb even gewacht tot de temperatuur iets ging dalen, want met die grote hitte is de boel zo kapot. Sinds vier weken verkopen we snert en het gaat heel hard. We krijgen er ook heel veel leuke reacties op”, aldus Stienstra. 

Gezellige lunchroom in de buurt van het station!

Vriendelijke bediening van binnen leuk ingericht en een klein buiten terras waren wij heerlijk hebben geluncht na ons museum bezoek! Goede koffie en heerlijke gerechten, aan te bevelen is de balgehakt brood uit eigen keuken!

Goed en goedkoop ontbijten

Vlak bij Groninger museum gelegen op ongeveer 100 meter afstand een gezellig klein plekje met kleine kaart. Heerlijk ontbijt voor een spotprijs. Vriendelijk personeel en lekker verse broodjes

Gezellig klein

Onlangs hier lunch gehad met een vriendin. Twee belegde broodjes, twee koffies, twee wijntjes en nog twee frisdrank. Lekker gegeten, niet veel poespas. En dit voor twintig euro! Wij komen terug.

Kom gezellig langs

Contact

Als u vanaf het station komt loopt u de brug over rechts zit het Groninger Museum en 100 meter verderop zitten wij aan de linkerkant.